Burslarımız

Vakfımız geçmişini bilerek geleceğe bakabilen , fikri ve kültüren yönden donanımlı, çağdaş düşünce yapısına sahip bir gençlik yetiştirmeyi kendisine gaye edinmiştir. Manisa İli ve İlçeleri…

Manisa İli ve İlçeleri Hizmet Vakfı olarak kendini daima geliştirmeyi hedefleyen, başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlere öğrenim bursu ile destek olmaktadır.

Manisa İli ve İlçeleri Hizmet Vakfı ;maddi imkanları sınırlı gençlerimize burs imkanı sunarak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, gençlerimizi topluma yararlı hale getirmek, özgüveni yüksek bireyler olmalarına maddi ve manevi katkıda bulunmak amacındadır.