Öğrencilerimiz ile Kahvaltıda Buluştuk

Kahvaltı da bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Ercan Oğuz öncelikle Vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ercan Oğuz yaptığı konuşmada öğrencilere hitaben “Bu vakıf sizlerin evi sayılır. Her daim buraya gelebilirsiniz. Yapmış olduğumuz çalışmalara katılmanızı isteriz. Aramızdaki kaynaşmayı sağlamak adına Vakfımızı merkez edinmenizi istiyoruz” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

Sizlerden en büyük beklentimiz derslerinizde başarılı olmanızı istiyoruz. Okuyup vatana ve millete hayırlı hizmetler yapan birer fert olmanız inanın bizleri mutlu edecektir. Ercan Oğuz, bu tür kahvaltılı programları düzenlemeyi devam ettireceklerini belirterek “Öncelikle bu tür kahvaltılı programlardaki amacımız, öğrencilerin birliktelikleri arasında, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin daha da üst düzeye çıkmasına yardımcı olmak ve kardeşliğin kalıcı olmasını sağlamaktır. Ayrıca Vakfımıza gelen öğrencilerin birlikte hoşça vakit geçirmelerini sağlamak ve derslerine daha fazla motive olmaları için enerjilerinin toplanmalarına vesile olmaktır” dedi.

Başkan Ercan Oğuz, kahvaltıya iştirak eden öğrencilere  katılımlarından dolayı teşekkür etti.